Buurtbijeenkomst op woensdag 13 januari om 20.00 uur

0

Posted by Hylke Reinders | Posted in Geen categorie | Posted on 10-01-2016

Voor alle bewoners van Voorstad Centrum houden we op woensdag 13 januari ’16 een bijeenkomst bij Raster aan de Brinkgreverweg 3 (4de etage) om 20.00 uur . Op de achterzijde vindt u de agenda. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw wensen/vragen en opmerkingen kwijt over de toekomst van de Molentuin. U bent dan ook van harte welkom.

 

 

Sinds een aantal maanden zijn buren aan het bedenken hoe we verder willen. Niet teveel veranderen maar wel mooier maken en meer buren laten genieten. Om de Molentuin zoveel mogelijk van de buurt te maken is het belangrijk dat iedereen inspraak heeft in wat we de komende jaren met en in de tuin gaan doen. Daarom nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn op 13 januari a.s. zodat u met uw wensen maar ook uw vragen terecht kunt.

Agenda Buurtbijeenkomst 13 januari ’16

  • Inleiding       20.00 uur – 20.15 uur

 

Bernard Gildemacher, voorzitter van de Stichting Molentuin zal een korte inleiding van de avond  geven.

  • Presentatie idee natuurspeelplek 20.15 uur- 20.45 uur

 

Twee hoveniersbedrijven, De Tuinen van Geerdink en Acacia Groenkunst hebben de Molentuin bekeken en presenteren ieder hun ideeën voor de natuurspeelplek. Buurtbewoners hebben inspraak en kunnen hun ideeën kenbaar maken.

  • De KNHM (Koninklijke Nederlandse Heidemij) 20.45 uur-20.50 uur

 

De KNHM steunt door middel van hun fonds groenprojecten. Zij steunen ons al een jaar met hun diensten en kennis en willen een basisplan gaan maken voor de Stichting Molentuin waarmee we de komende jaren verder kunnen.

  1. Buurtbewoners geven hun wensen en ideeën aan. 20.50 uur- 21.30 uur

Afhankelijk van het aantal aanwezigen gaan we in kleinere groepjes uiteen om de ideeën en wensen te bespreken en op papier te zetten. Heeft u vragen over deze bijeenkomst, mail dan naar demolentuin@gmail.com.

Website : www.molenbeltdeventer.nl

Facebook : Pagina Molenbelt tuin

Write a comment