Deventer Maakt – 21 Juli

0

Posted by Hylke Reinders | Posted in Geen categorie | Posted on 05-08-2016

De tuin ligt er prachtig bij in deze tijd van het jaar, alles groeit en bloeit de moestuintjes liggen er vruchtbaar bij. Kinderen vermaken zich vooral als het zonnetje zich weer laat zien. We hebben een mooie nieuwe afvalcontainer gekregen van de Deventer Schoonfamilie zodat de tuin er opgeruimd uit kan zien.

Ook hebben zich de afgelopen tijd meer vrienden van de Molentuin aangemeld waar we heel blij mee zijn. Een van deze vrienden heeft de tuin al gebruikt voor een gezellige kinderverjaardag, een mooie plek om je vrienden en familie te ontvangen.

Op 21 juli was de tuin gezellig vol met kraampjes en creatievelingen die hun spullen lieten zien en het een en ander hebben verkocht. De Turkse hapjes werden gretig afgenomen, een gezellige en goed bezochte markt. Voor herhaling vatbaar omdat er meer liefhebbers voor een kraampje zijn voor de volgende keer.

Hieruit blijkt weer dat alles kan in de Molentuin, dus heb je een leuk idee laat het weten.

Deze maand heeft het stichtingsbestuur ook de leveringsakte getekend bij de notaris, de koop is rond en de Stichting Molentuin is nu eigenaar van de Molentuin. De speelplek voor de kinderen is af, we zullen als buurt deze plek blijven ontwikkelen en onderhouden zodat deze mooi blijft. We zijn benaderd om mee te doen aan het buurtproject “wie groen doet groen ontmoet” Het sociaal wijkteam is nog op zoek naar mensen die ideeën hebben over deze projectweek. Hoe maken we de buurt (nog) groener?

Op 10 augustus organiseren twee buurtbewoners een spelletjesmiddag voor kinderen(volwassenen natuurlijk ook) van 13.00 tot 16.00 uur.

Ik zou zeggen : GENIET!

Write a comment